Sesiune suplimentară pentru concursul de ocupare a posturilor de directori de şcoli Recomandat

Joi, 14 Octombrie 2021 10:52
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10.00, se va derula proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.
În acest context, Ministerul Educaţiei a venit cu o serie de precizări referitoare la organizarea probeIor scrise. Astfel, accesul candidaţilor în săli va fi permis în intervalul orar 09:00 - 09:30. În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacităţile cognitive şi de leadership, circa 20% competenţele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.
Având în vedere identificarea unor situaţii de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaţilor, Ministerul Educaţiei va organiza joi, 28 octombrie 2021, o sesiune specială a probei scrise la care vor avea acces doar candidaţii care transmit comisiei judeţene până joi, 14 octombrie 2021, ora 16:30, o solicitare însoţită de raportul medical/decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceştia sunt plasaţi în izolare/carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată.
În cazul în care documentul de mai sus nu poate fi eliberat până la data şi ora precizate, acesta va fi transmis în intervalul 15 - 25 octombrie 2021, prezentarea sa constituind condiţie obligatorie de participare la sesiunea specială.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu