Studentă la Medicină, găsită moartă în camera de cămin Recomandat

Vineri, 18 Noiembrie 2022 15:44
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O tânără în vârstă 23 de ani a decedat în condiţii ce nu au putut fi elucidate de medicii legişti. Bianca Şerban (foto ↓) era studentă la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Carol Davila din Bucureşti şi  fost găsită moartă duminică seara, în camera de cămin în care era cazată, notează replicaonline.ro.
O fată de excepţie, cu rezultate foarte bune la învăţătură, Bianca a vrut să devină medic. A absolvit Colegiul Naţional Zinca Golescu, iar în anul 2018 a promovat examenul la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Carol Davila. Tânăra era în anul V şi ar fi trebuit să termine în 2024. Duminică seara a avut loc nenorocirea. Miercuri, 16 noiembrie, dimineaţă, primarul comunei Poiana Lacului care aflase despre tragedie, s-a dus să aprindă o lumânare la catafalcul „studentei de la medicină” aşa cum era cunoscută în localitate tânăra decedată.
„Am vorbit cu tatăl ei şi spunea că fata nu era bolnavă, nu avea nimic. A găsit-o moartă în camera de cămin de la Bucureşti. Duminică seara s-a dus cineva să îi ducă un pachet, a desfăcut cu cheia şi l-a lăsat. Apoi o fată când a auzit că a lăsat pachetul jos, a urcat din nou în camera de cămin ca să bage mâncarea la frigider. Atunci a găsit-o! Nu a avut nimic fata, nicio boală. Tatăl ei spunea că pe certificatul de deces scrie „neconcludent” la cauza decesului”, a povestit Ion Dumitrache, pentru curier.ro.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al Biancăi Şerban a fost dus, de la Bucureşti la Poiana Lacului, marţi în jurul orei 14.00. A fost depus în casa părintească. Ieri, tânăra studentă a fost condusă pe ultimul drum. Slujba înmormântării a avut loc la Biserica Sfântul Dumitru din satul Cătunaşi, din Poiana Lacului. Dumnezeu să o odihnească în pace!

studenta

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu