Telekom şi Microsoft, parteneriat pentru inovare în domeniul cloud în Europa Recomandat

Luni, 10 Iunie 2019 14:53
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deutsche Telekom îşi extinde serviciile cloud în Europa Centrală şi de Est, a anunţat Telekom Romania. Potrivit sursei citate, Deutsche Telekom împreună cu Microsoft va oferi servicii cu un nivel înalt de standardizare, de accelerare a tehnologiei cloud pentru platforma de cloud public Microsoft Azure, precum şi pentru serviciile Dynamics 365 si Office 365, la nivelul a nouă ţări, din Polonia până în Grecia. Acesta este următorul pas în cadrul parteneriatului strategic anunţat de Microsoft şi Deutsche Telekom anul trecut.
Obiectivul Telekom este de a furniza servicii cloud pentru accelerarea transformării digitale în regiune. Serviciile automatizate vor permite adoptarea cloud în câteva minute, permiţându-le astfel clienţilor să economisească 30-50% din costurile operaţionale IT, comparativ cu soluţiile on-premises. "Ofertele Microsoft cloud ajută companiile să îşi desfăşoare şi să îşi dezvolte activitatea într-un mod mai eficient. În combinaţie cu noile noastre servicii standardizate, vom permite clienţilor noştri să exploateze potenţialul Microsoft cloud într-un mod mult mai simplu şi mai rapid", a explicat Ralf Nejedl, Senior Vice President B2B la Deutsche Telekom, Board Area Europe. Experţii cloud vor oferi, astfel, servicii cu un nivel înalt de standardizare, pe baza Office 365, Microsoft Azure şi Dynamics 365, cu ajutorul Microsoft. Acestea mai includ o evaluare a situaţiei actuale a infrastructurii IT, migrarea către cloud şi managed services. Deutsche Telekom completează produsele Microsoft cu propriile pachete de securitate.
"Parteneriatul cu Deutsche Telekom face parte din angajamentul nostru faţă de regiune, de a aduce inovarea digitală tuturor, materializând puterea sa creativă şi deschizând noi oportunităţi de creştere. Ecosistemele partenere puternice şi construirea expertizei cloud sunt cel mai bun răspuns la cererea covârşitoare de transformare digitală pe care o vedem pe piaţă", a adăugat Philippe Rogge, Preşedinte Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est. Ofertele cloud sunt disponibile în Polonia, Cehia, Slovacia, Croaţia, Ungaria, România, Macedonia de Nord, Muntenegru şi Grecia. Telekom pune la dispoziţie toate resursele, în funcţie de cerere, într-o combinaţie on şi off site.
Deutsche Telekom are acum sute de specialişti certificaţi Microsoft şi experţi în domeniul transformării cloud. Aceste resurse se vor extinde cu sute de experţi suplimentari în cele nouă ţări. Bazându-se pe experienţa sa vastă de a rula peste 60.000 de sisteme cloud pentru clienţii de afaceri din întreaga lume, Deutsche Telekom va adapta acum soluţiile Microsoft cloud în funcţie de cererea clienţilor din regiunea Europei Centrale şi de Est. Beneficiind de activităţile de bază ale companiei Deutsche Telekom, companiile pot obţine simultan atât servicii cloud, cât şi servicii de telecomunicaţii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu