Unde să lucrezi în vacanţa de vară Recomandat

 
Duminică, 20 Mai 2018 02:51
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studenţii care aşteaptă cu nerăbdare vacanţa de vară şi doresc să lucreze în această perioadă pentru a obţine un venit suplimentar şi pentru a acumula experienţă în domeniile lor de interes, pot alege acum din oferta de locuri de muncă din ţară şi străinătate. Pe platforma BestJobs sunt în acest moment peste 1.000 de anunţuri de joburi pentru studenţi, în diverse domenii de activitate. Oferta include intership-uri, joburi sezoniere şi locuri de muncă part-time.
Cea mai variată ofertă este pentru joburile part-time (51%), urmată de internship-uri (41%). Ca şi sectoare de activitate pe primele locuri sunt ofertele pentru munca de birou, cele în vânzări şi joburile în IT/inginerie.
Ofertele pentru munca de birou se adresează în special studenţilor pasionaţi de marketing, celor care vor să îşi dezvolte o carieră în domeniul financiar, celor care vor să afle mai multe despre domeniul administrativ şi resurse umane.
Nu lipsesc nici ofertele pentru poziţii de customer support/relaţii cu clienţii pentru cunoscătorii de limbi străine. Pe lângă limba engleză, candidaţii sunt aşteptaţi să aibă cunoştinţe de franceză, germană, maghiară, spaniolă, portugheză sau turcă.
Cele mai multe oferte sunt în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi şi Ploieşti. Există oferte şi pentru studenţii aflaţi pe malul mării, în special pentru joburi sezoniere în HoReCa.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu