Cristian Dima, candidat ALDE la funcţia de primar al municipiului Galaţi: Ne trimiteţi copiii la şcoală fără a le asigura condiţii pentru a face faţă acestei pandemii! Recomandat

Marți, 15 Septembrie 2020 10:37
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A început şcoala sau aşa ar fi trebuit, pentru că aşa cum a fost coordonată de guvernanţi, începerea şcolii seamănă cu orice numai cu o zi importantă pentru elevi, nu.

Dacă îi întrebi pe liderii PNL despre anul şcolar îţi vor spune că totul a fost pregătit impecabil. Câtă ipocrizie! Încă o dată s-a dovedit că oamenilor ăstora nu le pasă de copiii care sunt expuşi infectării cu virus, nu se gândesc la părinţii şi bunicii lor pe care îi expun acestei infectări.

Liderilor PNL nu le pasă de aceste lucruri. Ei au tras tare ca şcoala să înceapă doar pentru că îi interesează să justifice alegerile din 27 septembrie. Logica lor e simplă: dacă amânau începerea anului şcolar pentru a pregăti cum trebuie instituţiile de învăţământ, atunci trebuiau să amâne alegerile, iar în condiţiile în care PNL continuă să scadă în sondaje nu le-ar fi convenit şefilor PNL.

Oare Guvernul s-a gândit că pune în pericol sănătatea copiilor şi a familiilor acestora prin încăpăţânarea lor de a avea alegeri? Sigur că nu! Pentru că ei folosesc copiii doar în scop electoral. Nu s-au gândit la sănătate, pentru că ar însemna ca cei care conduc azi PNL-ul să aibă suflet!

Ne trimiteţi copiii la şcoală fără a le asigura măşti, fără a le acorda tabletele promise, fără a fi şcolile pregătite pentru a face faţă acestei pandemii! Pur şi simplu ticăloşie din partea guvernanţilor. Şi totul, din păcate, pentru alegerile din 27 septembrie!

Sub actuala guvernare nu avem un stat responsabil pus în slujba cetăţenilor săi. Şi nu vom fi cât timp Ludovic Orban şi partidul din care face parte se vor afla la guvernare. Pentru PNL şi cei din conducerea partidului, inclusiv cei de la noi din judeţ, educaţia este prioritate doar la nivel declarativ sau mai bine zis e egală cu zero.

COMANDAT DE PARTIDUL ALIANŢA LIBERALILOR ŞI DEMOCRAŢILOR - ALDE CMF 21200063 EXECUTAT DE PUBLIMEDIAN SRL

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu