Cristian Dima (ALDE Galaţi): PNL pune restricţii doar pentru a-i determina pe români să plece din ţară, să rămână doar Stângă cu sateliţii lui din PMP Recomandat

Marți, 07 Iulie 2020 12:41
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La sfârşitul săptămânii trecute, autorităţile din Galaţi, sub coordonarea Instituţiei Prefectului - Judeţul Galaţi, au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii noului coronavirus, atât în spaţii închise, cât şi la terase. Acţiunea s-a soldat cu amenzi primite atât de cetăţeni, cât şi de agenţii economici.

Acţiunea a fost aspru criticată de liderul ALDE Galaţi, Cristian Dima, care consideră că măsurile coercitive aplicate sunt exagerate. „Ai n-ai mască, autorităţile statului vin peste tine şi te amendează dacă te prind pe stradă. Cam acolo cred că se va ajunge în scurt timp, după ce am văzut în acest sfârşit de săptămână în Galaţi. Acesta e haosul în care ne-au adus Guvernul Orban şi ai săi reprezentanţi din Galaţi, printre care un senator stângaci, un prefect de pe alte meleaguri, împreună cu PMP-ul cu care guvernează în detrimentul românilor. Văd că autorităţile statului s-au mobilizat şi au început să împartă amenzi pe bandă rulantă cetăţenilor şi operatorilor economici care fie că respectă, fie că nu respectă regulile de protecţie împotriva COVID-19, nu contează, pentru că găsesc ei un motiv să îi amendeze că, deh, doar trebuie să îi chinuie puţin. E foarte bine că sunt prezenţi în public, că acţionează, dar să nu empatizeze deloc cu românii? Să ia atitudine deodată, fără să fi luat măsuri de prevenţie înainte, doar pentru a-i chinui şi mai mult pe români şi să îi batjocorească? De ce nu s-a făcut acest lucru încă din momentul instituirii stării de alertă? Şi de ce doar cetăţenilor şi agenţilor economici li se aplică amenzi? Ce încearcă «marele» PNL să facă? Să îi împingă pe români să plece din nou în străinătate, să fugă de măsurile impuse de Guvern? Să plece din România doar pentru a-şi plăti amenzile? Pun tot mai multe restricţii şi iau măsuri haotice doar pentru a-i determina pe români să plece din ţară, să rămână doar Stângă cu sateliţii lui din PMP, prefectura şi instituţiile unde Guvernul şi-a pus oamenii?“, a afirmat preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu