Cristian Dima (ALDE): Pentru a nu încărca Biroul Electoral Central cu un volum de muncă foarte mare, ALDE a depus mai puţin de jumătate din listele pe care le-a strâns

 
Sâmbătă, 30 Martie 2019 16:49
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima, a declarat într-o conferinţă de presă, că ALDE a depus doar jumătate din listele cu semnăturile pentru susţinerea candidaturilor pentru alegerile europarlamentare, pentru a nu le da prea mult de muncă Biroului Electoral Central. Cristian Dima a criticat candidatura lui Rareş Bogdan în fruntea listei PNL, fără a-i pronunţa numele, şi a ţinut să mulţumească gălăţenilor care au semnat listele ALDE.

”Spre deosebire de cei care au ţinut să aibă pe listele lor oameni de notorietate, care nu erau membri de partid, noi am avut curajul, demnitatea şi onoarea să prezentăm românilor o listă cu colegi de partid, oameni care au făcut politică, oameni care s-au luptat pentru România, oameni care s-au bătut în Parlamentul European să stăm în Europa cu demnitate ca români. Suntem mândri şi ne onorează persoanele care compun lista şi le susţinem. Avem plăcerea, noi, cei de la organizaţia Galaţi, ca persoanele aflate pe primele 5 poziţii respective doamna Norica Nicolai, parlamentar European, doamna Renate Weber, parlamentar european, domnul fost ministru şi profesor Daniel Barbu, Ovidiu Silaghi şi Varujan Vosganian, toţi doresc să reprezinte regiunea de Sud- Est Galaţi în Parlamentul European. Doresc de asemenea să le mulţumesc tuturor cetăţenilor, peste 29.500, care şi-au dat semnătura pentru susţinerea candidaturii şi listei ALDE pentru alegerile europene. În dorinţa noastră, a ALDE, de a nu încărca Biroul Electoral Central cu un volum de muncă foarte mare, am depus în mod simbolic mai puţin de jumătate din listele pe care le-am strâns la nivelul ALDE România. Sunt aspecte care până la urmă ţin de organizare şi noi le mulţumim gălăţenilor pe toate canalele pentru sprijinul pe care l-au oferit şi pentru plăcerea cu care ne-au întâmpinat de fiecare data când le-am cerut o semnătură şi susţinerea pentru participarea candidaţilor ALDE”, a declarat preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu