Cristian Dima (ALDE): „Toate eforturile depuse de ALDE Galaţi s-au concretizat în peste 25.000 de voturi din partea gălăţenilor pentru Mircea Diaconu!“ Recomandat

Luni, 11 Noiembrie 2019 16:31
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Anul 2019 este un an plin pentru partidele politice. Încă din luna mai, înainte de Alegerile Europarlamentare, membrii partidelor au bătut în lung şi în lat fiecare localitate din judeţul Galaţi. Unul dintre partidele care a plusat la acest capitol a fost ALDE, partid care, imediat după Europarlamentare, a intrat într-un program de redefinire şi reconstrucţie a imaginii partidului în teritoriu, iar rezultatele acestor acţiuni pot fi cuantificate doar după fiecare rundă electorală. Printre primii lideri politici locali care şi-au exprimat opinia în privinţa rezultatelor alegerilor este preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima.

„Rezultatul votului de duminică din Galaţi ne onorează şi ne dă încredere pentru anul viitor la alegerile locale şi parlamentare. Mulţumesc tuturor gălăţenilor care l-au votat pe Mircea Diaconu, celor care au crezut că reprezintă o alternativă corectă pentru Preşedinţia României! În acelaşi timp, vreau să le mulţumesc colegilor din ALDE care au muncit întreaga campanie pentru a-i convinge pe locuitorii judeţului Galaţi să îl voteze pe Mircea Diaconu. Toate eforturile depuse în aceste ultime săptămâni s-au concretizat în peste 25.000 de voturi din partea gălăţenilor pentru Mircea Diaconu!“, a spus liderul ALDE Galaţi, Cristian Dima.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu