Cristian Dima (candidat Pro România): PNL şi USR sunt la fel, au în partid doar nonvalori care ajung în funcţii de conducere pe orice fel de criterii mai puţin pe profesionalism Recomandat

Vineri, 20 Noiembrie 2020 00:00
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Profesionalismul şi experienţa în funcţiile de conducere numite politic nu sunt la mare căutare nici măcar în tabără celor mai vocali şi "fără penali" partid, adică Alianţa USR PLUS. Tot pe rubedenii se pune accentul şi asta au făcut şi la Galaţi, când au numit în funcţia de director al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi pe Iulian Ţăran, fratele unuia dintre candidaţii USR PLUS, Ştefan Ţăran.

Cea mai mare problemă este că proaspătul numit nu are nici cea mai mică experienţă managerială, cea mai "înaltă" funcţie deţinută a fost de adjunct al unor compartimente de prin Sucursală. De la a fi ajutor de şef de compartiment şi până la a conduce ditamai Sucursala e drum lung. Dar atunci când eşti fratele cui trebuie, nu mai contează. Nu mai contează nici că directorul înlocuit a ocupat funcţia prin concurs, ceea ce face ca numirea noului director fără concurs şi fără temei să poată fi catalogată fără dubii ca fiind abuzivă.

Asta face Alianţa USR PLUS! Ca să nu mai spun că situaţia e cu atât mai gravă cu cât peneliştii din Galaţi au cedat această funcţie useriştilor pentru că au ajuns să nu mai aibă profesionişti în partid şi, ca să nu se facă de râs, au preferat să paseze în curtea foştilor colegi de campania de la alegerile locale. Dar atât peneliştii, cât şi useriştii din Galaţi sunt la fel, au în partid doar nonvalori care ajung în funcţii de conducere pe orice fel de criterii mai puţin pe profesionalism şi care, fiecare în parte, sapă la temelia acestui judeţ care în curând va ajunge ultimul în toate!

Asta face PNL de când este la guvernare, pasează altora acolo unde nu fac faţă. Şi promit! Promit mult şi atât! Să nu uităm că nici până acum nu au venit măştile gratuite promise categoriilor defavorizate, nu mai spun că despre tabletele pentru elevi nu mai spune nimeni. Nu au crescut pensiile, nu au majorat salariile, spitalele cedează pe rând! În aceste condiţii nu pot decât să repet: aveţi grijă pe cine votaţi pe 6 DECEMBRIE 2020! Cumpăniţi bine, analizaţi şi mai bine şi abia apoi puneţi ştampila!

Comandat de PRO România CMF 11200008 Executat de PUBLIMEDIAN SRL

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu