Dan Nica: Campania PSD „Jos Facturile!” este preluată de Parlamentul European Recomandat

Miercuri, 12 Octombrie 2022 12:01
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dan Nica, liderul Delegaţiei PSD din Parlamentul European, a declarat că Grupul S&D şi plenul Parlamentului European preiau campania PSD „Jos Facturile!”.
„Iniţiată încă din septembrie anul trecut, campania PSD „Jos facturile!” a fost preluată de către Grupul Social-Democrat din Parlamentul European, astfel că în a doua sesiune plenară din octombrie, săptămâna viitoare, va avea loc o dezbatere dedicată combaterii creşterii facturilor la energie, a preţurilor la alimentele de bază şi a costului de viaţă în general. Voi cere declararea ca urgenţă la nivel european a inflaţiei cauzate de scumpirea energiei. Cetăţenii Uniunii Europene se confruntă cu alegeri dure între pâinea de zi cu zi şi facturile scăpate de sub control”, a transmis eurodeputatul PSD.
Dan Nica subliniază că a „solicitat, încă de anul trecut, Comisiei Europene şi statelor membre plafonarea preţurilor la energie”. „Cerem urgent măsuri sociale concrete, pentru a amortiza efectul acestei crize asupra cetăţenilor”, a adăugat acesta.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu