Director la Universitatea „Dunărea de Jos“, prins de poliţie în timp ce lipea afişe noaptea ca hoţii (FOTO) Recomandat

Vineri, 25 Septembrie 2020 15:25
Publicat în Politica

Mai sunt doar două zile până la alegeri, iar unii competitori locali îşi trimit armata de lipitori de afişe, ”noaptea, ca hoţii”, să lipească pe uşile gălăţenilor afişe electorale cu mesaje anti-PSD.

Această acţiune este catalogată drept infracţiune de legislaţia în vigoare. În fapt, în noaptea de 24 spre 25 septembrie 2020, la ora 23:25, Poliţia Locală Galaţi a prins doi bărbaţi, în vârstă de 21 şi, respectiv, 49 ani, în timp ce lipeau afişe în zona Agenţiei de Voiaj de pe str. Brăilei. La control, s-a dovedit că în sacoşă mai aveau încă 74 de afişe (vezi galeria foto ↓). Cei doi au fost ridicaţi şi duşi la Secţia 1 Poliţie deoarece, fiind vorba de o infracţiune, cazul este de competenţa poliţiei naţionale şi nu de competenţa Poliţiei Locale.

Situaţia e cu atât mai jenantă cu cât unul dintre cei doi făptuitori, Savu Vasile-Cătălin (foto deschidere), este director de departament în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos“ Galați, fost antrenor la echipa de fotbal CS Universitatea „Dunărea de Jos”, dar şi candidat pe listele PNL Galaţi la funcţia de consilier municipal. Acesta, împreună cu un tânăr fotbalist de 21 de ani s-au lipit şi de dosare penale odată cu lipirea afişelor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu