Florin Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal Recomandat

Duminică, 26 Septembrie 2021 14:26
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Congresul PNL s-a reunit sâmbătă, 25 septembrie, la Bucureşti, pentru a desemna noul preşedinte al partidului. Majoritatea delegaţilor prezenţi la Congres l-au votat pe Florin Cîţu, acesta obţinând 2.878 voturi.

Delegaţia PNL Galaţi l-a votat, cu o largă majoritate, pe Florin Cîţu. De altfel, decizia conducerii judeţene a PNL Galaţi a fost una de susţinere a moţiunii lui Florin Cîţu, se precizează într-un comunicat de presă al organizaţiei gălăţene.

Preşedintele PNL Galaţi, deputatul George Stângă, şi-a exprimat, la finalul Congresului, încrederea în Florin Cîţu şi în capacitatea acestuia de a uni şi consolida PNL, dar şi de a asigura o guvernare liberală performantă pentru România. 

"Florin Cîţu este cea mai bună alegere pentru PNL. Îl cunosc, am fost colegi în Senat timp de 4 ani. Am discutat de multe ori şi ştiu că este un om care nu acceptă compromisuri când vine vorba despre interesul românilor. Florin Cîţu garantează o guvernare liberală fără abateri ideologice, care şi-a asumat să dezvolte România şi să le ofere românilor o altă viziune asupra politicii. 

Partidul Naţional Liberal avea nevoie de o conducere puternică în fruntea partidului. Florin Cîţu are capacitatea de a unifica partidul şi de a-l mobiliza în jurul guvernării. Încă din momentul intrării la guvernare, PNL şi-a asumat un obiectiv ambiţios, de a aduce mai multă dezvoltare pentru România. Acest obiectiv rămâne şi după Congresul PNL. 

Un PNL mai unit şi mai puternic înseamnă o guvernare bună pentru România, înseamnă rezultate pentru şi în interesul românilor. Mult succes noului preşedinte al PNL, Florin Cîţu!",  a spus preşedintele PNL Galaţi, George Stângă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu