Pentru Galaţi? Niciodată! Cei patru senatori ai Galaţiului (PSD, PNL şi USR) semnează cot la cot pentru Autostrada Braşov-Bacău Recomandat

Marți, 05 Februarie 2019 16:30
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Galaţiul are 4 senatori mari şi laţi: doi de la PSD: Ionel-Daniel Butunoi şi Nicolae Marin, unul de la PNL, Stângă George Cătălin, şi unul de la USR, George-Edward Dircă. Dacă senatorii pesedişti se remarcă prin tăcere în spaţiul public, penelistul şi useristul tot încearcă să se remarce prin ieşiri publice. Dircă este preocupat în general de subiecte naţionale, căci de prin Galaţi abia dacă ştie câteva străzi principale, încă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre senatorul penelist Stângă. Acesta încearcă să mimeze opoziţia atacând, prin intermediul unor comunicate sau conferinţe de presă, subiecte cu impact la electorat precum lipsa investiţiilor din cauza lipsei infrastructurii. ”România nu a avut o infrastructură mai precară şi fără perspective ca în actualul mandat al ministrului Lucian Şova. Ineficient total, ministrul Şova nu a catadicsit nici măcar să ia banii europeni, putând astfel degreva cheltuieli publice, ceea ce echivalează cu un adevărat furt din buzunarele românilor. În ceea ce priveşte judeţul nostru, nici măcar un drum expres nu se află în planurile actualului guvern, iar de podul peste Dunăre nici nu poate fi vorba, câtă vreme afacerile PSD-iştilor locali înfloresc”, spunea acesta în octombrie 2018. Iar în decembrie 2018, semna cot la cot cu ceilalţi senatori gălăţeni, pentru orice altceva care nu are legătură cu Galaţiul.

senatori

În ciuda tuturor vorbelor măreţe, acolo, în parlament, toţi sunt o apă şi un pământ. În loc să se unească pentru a depune o iniţiativă care să aducă ceva bun şi Galaţiului, ei îşi pun semnăturile, de-a valma, pe orice. Doar pentru a da bine în statisticile anuale despre activitatea lor parlamentară. Aşa se face că toţi cei patru senatori de Galaţi şi-au pus semnăturile pe o propunere legislativă privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Braşov-Bacău. Nu spunem că această autostradă nu este necesară, dar o propunere legislativă pentru măcar un drum expres spre Galaţi, când semnaţi, domnilor senatori?

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu