România e țara copiilor, nu țara hoțiilor Recomandat

Miercuri, 18 Noiembrie 2020 00:00
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încă de la înființare, Alianța USR PLUS a dovedit că este formată din altfel de politicieni. Oameni onești, oameni care pun nevoile românului pe primul plan și, poate mai impotant decât orice, oameni care sunt conștienți de faptul că România are nevoie de specialiști cu un pas în prezent și cu unul în viitor.

Gabriela Rohozneanu vrea o Românie refăcută de la temelie și pornește în lupta electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, fiind conștientă de problemele pe care comunitatea pe care o iubește le are. Din punctul acesteia de vedere, totul începe de la conștientizarea faptului că problemele există. Atunci când nu se va mai aplica metoda „băgatului sub preș”, vom putea spune că lucrurile încep să se îndrepte în direcția care trebuie. Firește, urmează munca titanică întru îndreptare, însă nimic, niciodată nu s-a realizat stând cu mâinile în sân.

„Candidez la Senat pentru viitorul băiețelului meu și a celor din aceeași generație cu el. Îmi doresc pentru acești copii un sistem educațional adaptat nevoilor vremurilor pe care le trăim. Ne propunem formarea unor tineri europeni, încrezători, competenți, implicați și responsabili.

De asemenea, concepul de familie monoparentală nu e o rușine și nici nu ar trebui să fie. În situația mea sunt multe alte femei, mai multe decât ne-am putea vreodată închipui. Lor le este necesar un reprezentant, un om care să știe exact despre ce este vorba și care, în cunoștință de cauză, să caute soluții legislative pentru ca familiile monoparentale. Îmi propun să fiu acel om, în Senatul României.”, declară Gabriela Rohozneanu, candidat USR PLUS pentru Senat.

Daniel Zinică crede cu tărie că România e țara copiilor, nu țara hoțiilor!

Viitorul copiilor noștri se află în mâinile noastre. Iar dacă ne jucăm cărțile corect, mâine putem avea o Românie mai frumoasă, o Românie pe care le-o vom lăsa lor, copiilor. Daniel Zinică promite să își concentreze toată experiența dobândită în companiile de top în care a lucrat pentru a îndeplini acest vis, al său, al tuturor.

Din septembrie 2020 e consilier local USR PLUS, considerându-se reprezentantul oamenilor în consiliul local gălățean. De-a lungul timpului a avut ocazia să discute cu locuitorii orașului nostru, astfel că este familiarizat cu probleme acestora.

„Candidez pentru că m-am saturat de legi incorecte sau uitate prin sertare. Voi milita pentru eliminarea taxelor aferente salariului minim.

De asemenea, implementarea programului „Fiecare copil la grădiniță” este pasul firesc către viitorul copiilor noștri.

Fiecare român ar trebui să aibă libertatea de a-și alege asiguratorul de sănătate. Tot el, cetățeanul, ar trebui să aibă acces la medicamentele esențiale. Voi lupta pentru ca toate acestea să devină realitate!”, spune  Daniel Zinică, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților.

Votează USR PLUS la alegerile parlamentare din 6 decembrie! Poziția 3 pe buletinele pe toate buletinele de vot din județul Galați.

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România filiala Galați (parte a Alianței USRPLUS) și realizat de operatorul economic VIDEOFLOW EXPERT SRL. Cod mandatar financiar: 11200021.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu