Siguranța unui trai mai bun! Marius Mărgărit (PSD Galați): Veniturile gălățenilor vor continua să crească în guvernarea PSD Recomandat

Vineri, 20 Noiembrie 2020 00:00
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

”PSD a demonstrat că știe să guverneze bine, iar veniturile românilor au crescut semnificativ, grație programelor pe care le-am aplicat. Siguranța unui trai mai bun înseamnă venituri mai mari pentru toți românii și stabilitate. Vom continua majorarea salariilor, pensiilor și alocațiilor. Pentru că PSD are soluții și le va pune în aplicare așa cum a făcut și când a fost la guvernare”, afirmă deputatul Marius Mărgărit, candidat al PSD pentru Parlamentul României.

Partidul Social Democrat a susținut mereu creșterea salariilor românilor. Astfel, salariul minim brut a crescut cu 66% în timpul guvernării PSD, de la 1.250 de lei în 2016, la 2.080 lei în 2019. În continuare, PSD a prevăzut în programul de guvernare, pentru următorii patru ani, creșterea salariului minim brut cu 57%, de la 2.230 de lei, cât este în prezent, la 3.500 de lei în 2024. Asta înseamnă mai mulți bani în buzunarele românilor și siguranța unui trai mai bun.

Iar măsurile PSD pentru creșterea veniturilor nu se opresc aici. ”Pentru salariații cu venituri mici și cei din clasa de mijloc, PSD pregătește impozit zero la salariul minim. Mai mult, 1,6 milioane de români vor avea un salariu de peste 1.000 de euro brut, față de 1,1 milioane – câți sunt în prezent”, spune Marius Mărgărit.

PSD va continua să majoreze pensiile românilor

PSD este singurul partid care a susținut cu adevărat pensionarii României. O demonstrează datele statistice care arată o majorare cu 45% a punctului de pensie, de la 871,7 lei în 2016, la 1.265 de lei în 2019, în timpul guvernării PSD. ”După o viață de muncă, pensionarii trebuie să aibă venituri care să le permită să-și cumpere alimente sănătoase, medicamentele de care au nevoie și acces la servicii de calitate. De aceea, PSD a prevăzut în continuare majorarea punctului de pensie, ținta noastră fiind ca punctul de pensie să ajungă la 2.340 de lei”, spune deputatul PSD.

Pensia minimă de asemenea va crește. Dacă în 2016 valoarea acesteia era de 400 de lei, în 2019 a ajuns la 704 lei, iar în continuare va fi majorată de la 800 de lei la 1.300 de lei până în 2024.

Soluții pentru majorările salariilor și pensiilor

Partidul Social Democrat are soluțiile pentru majorarea salariilor și pensiilor. PSD va crește gradul de absorbție al fondurilor europene și va crește nivelul investițiilor, astfel încât vor crește încasările la buget, care vor permite majorarea pensiilor și salariilor. În acest fel vom avea suficienți bani la buget care să permită aceste creșteri de salarii și pensii.

Dublarea alocațiilor, o prioritate pentru PSD

Partidul Social Democrat susține dublarea imediată a alocațiilor pentru copii, precum și majorarea indemnizației de creștere a copilului la un nivel prin care să se asigure cel puțin salariul minim pe economie sau 100% din media veniturilor pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 7 salarii minime.

De asemenea, Partidul Social Democrat a prevăzut acordarea de vouchere pentru creșă, până la intrarea copilului în grupa mică de la grădiniță, dar și a unor stimulente financiare pentru elevi care se vor acorda din fonduri UE, pentru elevii care nu au absențe la cursuri.

Comandat de: Partidul Social Democrat – PSD - Filiala Jud. Galaţi. Realizat de SC Galleria Creative Shop SRL. Publicat de: PUBLIMEDIAN SRL. Codul de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP : 11200020.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu