Trei gălăţeni în structurile de conducere ale Partidului Social Democrat Recomandat

Sâmbătă, 22 August 2020 23:50
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Congresul extraordinar al PSD, de sâmbătă, 22 august 2020, a fost ales preşedinte Marcel Ciolacu, care a venit cu o echipă de conducere şi o moţiune despre viitorul partidului. Congresul a avut loc online, în 39 de centre regionale, 20 de persoane fiind prezente la Palatul Parlamentului, votul fiind secret, cu buletine, iar procesele verbale au fost transmise la centru.
„Sunt foarte bucuros că în echipa de conducere a Partidul Social Democrat este şi Ionuţ Pucheanu pe funcţia de vicepreşedinte al Partidului Social Democrat la nivel regional. A fost o activitate susţinută din partea mea şi a filialei să-l susţinem în această poziţie şi avem şi o motivaţie foarte clară în afara faptului că Ionuţ Pucheanu este o persoană foarte aplicată şi care ştiu că înţelege miza ca întotdeauna. Când urci într-o poziţie eşti dator de cei pe care îi reprezinţi, faţă de gălăţeni. Acest lucru înseamnă că bătălia pentru proiecte va fi dusă în continuare de la nivelul conducerii partidului şi, alături de mine, pentru că suntem membri în Consiliul Permanent, organul de conducere al Partidului Social Democrat şi, împreună cu domnul preşedinte Costel Fotea, suntem membri, toţi trei, în Consiliul Politic Naţional, noul organism înfiinţat astăzi la congres, ceea ce înseamnă că avem o reprezentare a organizaţiei judeţene Galaţi, la nivel naţional, foarte bună, mai bună decât a fost în multe alte perioade din trecut“, a declarat preşedintele PSD Galaţi, Dan Nica, în cadrul unei conferinţe de presă.
Acesta a mai declarat că a fost nevoie de un congres extraordinar al formaţiunii pentru a valida o conducere responsabil precizând că o conducere interimară a PSD nu putea emite decizii definitive şi propune programe de dezvoltare pe mai mulţi ani. „A fost nevoie de un congres extraordinar, pentru că o conducere interimară, într-o perioadă de criză economică, socială şi sanitară foarte severă, are nevoie de un răspuns la acestea care să nu fie pus sub semnul întrebării. Or, o conducere interimară nu poate da o decizie definitivă şi nu poate să propună un program economic pe 4-5 ani şi chiar pe 7 ani, aşa cum este nevoie acum în România. (...) A fost nevoie de un congres extraordinar pentru a valida o conducere responsabilă pentru prezent şi viitor“, a spus Dan Nica.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu