USRPLUS Galați şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale Recomandat

 
Duminică, 21 Iunie 2020 13:38
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La nivel naţional, USR şi Plus, partidele conduse de Dan Barna şi Dacian Cioloş, au anunţat că până în august cele două formaţiuni vor fuziona. Drept pentru care, filiala locale trebuie să transmită şi ele un mesaj de unitate. În acest context, a fost conovacată şi la Galaţi o conferinţă de presă în care liderii locali ai celor două partide, adică Bogdan Rodeanu şi Bogdan Dumitrescu, au anunţat că s-a semnat documentul prin care ia naştere Alianţa USRPLUS pentru alegerile locale.

”Vom avea liste comune pentru Consiliul local Galaţi şi pentru Consiliul Judeţean Galaţi iar colegul meu, Bogdan Dumitrescu, presedintele PLUS, va fi candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Le mulţumesc, public, colegilor din Alianţa USRPLUS Galaţi pentru că mi-au încredinţat misiunea de a a candida pentru Primăria Galaţi (:::) Şi ne pregătim pentru fuziune!”, a  anunţat deputatul USR; Bogdan Rodeanu.

Despre negocierile cu partidele de dreapta pentru a fi desemnat un candidat comun pentru fotoliul de primar al Galaţiului, Bogdan Rodeanu a afirmat că discuţiile pe această temă continuă. Adevărul este că PNL nu se poate pronunţa încă dacă va susţine un candidat comun deoarece în prezent se derulează un sondaj de opinie care să evidenţieze care dintre posibilii candidaţi ai dreptei (Bogdan Rodeanu - USR, Onuţ Atanasiu - PNL, fostul primar Marius Stan şi Cătălin Cristache -PMP) stau cel mai bine în preferinţele electoratului. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu