4 greşeli frecvente pe care bărbaţii le fac când aleg un palton

 
Miercuri, 27 Decembrie 2017 13:40
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Orice persoană trebuie să ţină cont de aspectul său de zi cu zi, mai ales când se respectă şi doreşte să îi impresioneze pe cei din jur. Un bărbat elegant, care se îmbracă frumos, va fi extrem de bine privit de o femeie, dar şi de celelalte persoane din jur care îl vor aprecia mai mult.

Sunt situaţii în care o haină de calitate îţi poate oferi un aspect plăcut şi îngrijit, dar mulţi bărbaţi fac greşeli atunci când aleg piese vestimentare. Aşa se întâmplă şi când vine vorba de paltoane bărbaţi lungi precum sunt cele regăsite pe https://antoniogatti.ro/paltoane-barbati.

Degeaba investeşti într-un articol vestimentar frumos, dacă nu îl alegi corect și cu atenție. Toate hainele ce se regăsesc în garderoba ta ar trebui să se potrivească mai bine stilului pe care îl abordezi, dar și trăsăturilor fizice, pe care ai ocazia să le maschezi sau să le evidențiezi.

Pe Antonio Gatti găseşti numerose tipuri de paltoane lucrate minuțios, din care poţi alege pentru a avea un look frumos. Beneficiezi de transport şi retur gratis şi te vei bucura pentru mulţi ani de produse de calitate care nu se demodează.

Ca să te asiguri că te orientezi spre paltonul potrivit, îţi voi spune care sunt greşelile frecvente pe care le fac bărbaţii atunci când aleg această piesă vestimentară.

1. Modele mult prea lungi

Mulţi domni aleg haine cu mânecile mult prea lungi, iar acest lucru ar trebui să fie evitat. De asemenea, un palton lung nu ar trebui să treacă de zona genunchilor, mai ales dacă eşti mic de statură. Cele care au o lungime mult prea mare se vor murdări în partea de jos extrem de uşor de praf şi murdărie, lucru pe care nu îl doreşti. Într-o situație de acest tip nu vei fi bine privit de cei din jur fapt pentru care îți recomand un palton cu o lungime potrivită înălțimii tale.

2. Prea pătrăţoase

Dacă eşti un tip mic de statură, evită paltoanele pătrăţoase. Acest stil nu va fi avantajos nici pentru tine, nici pentru bărbații înalți și slabi. Rezultatul final va fi un aspect care nu e bine primit de cei din jur.

3. Evită detaliile care încarcă vizual

Hainele alese pentru purtat afară ar trebui să aibă un model cât mai simplu pentru a emana eleganţă. Evită adăugarea de brelocuri şi alte accesorii inutile în buzunarele paltonului, dacă nu doreşti să arăţi ca la 10 ani. Optează pentru un look cât mai minimalist şi în acest mod nu ai cum să eşuezi.

4. Nu tot ce este în trend reprezintă o investiție bună

O altă greşeală pe care o fac unii bărbaţi care doresc să impresioneze prea mult, este investiţia în paltoane care sunt extrem de fashion. Dacă trendurile se schimbă, e posbil să pari ridicol îmbrăcat cu o haină mult prea deplasată, iar cei din jur să te privească într-un mod ciudat.

Ţine cont de două aspecte atunci când nu ai cunoștințe vaste in materie de fashion: simplitatea și minimalismul – acestea vor garanta succesul unei ținute impecabile.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu