Lady Gaga, din nou logodită, de data aceasta cu impresarul său Christian Carino

 
Marți, 07 Noiembrie 2017 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Extravaganta cântăreaţă americană Lady Gaga a acceptat cererea în căsătorie a impresarului său artistic, Christian Carino, cu care are o relaţie de nouă luni, după ce a rupt anul trecut logodna cu fostul său iubit Taylor Kinney, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.
Lady Gaga a avut un an destul de dificil. Artista americană a dezvăluit în urmă cu două luni că suferă de fibromialgie, fapt cea a obligat-o să-şi suspende temporar turneul "Joanne World Tour". Iar acum aproape un an ea s-a despărţit de Taylor Kinney, cu care urma să se căsătorească.
Cântăreaţa a acceptat cererea în căsătorie a agentului său Christian Carino, cu care a început o relaţie în urmă cu nouă luni. Carino este o figură cunoscută în industria muzicii, fiind managerul unor vedete ca Miley Cyrus, Justin Bieber sau Jennifer Lopez.
Anunţul logodnei nu a parvenit decât acum presei deoarece, potrivit US Weekley, cei doi au dorit să amâne fericita veste pentru ca Lady Gaga să concentreze asupra recuperării sale după fibromialgie. Cântăreaţa a dezvăluit problemele sale de sănătate în documentarul realizat de platforma Netflix şi intitulat "Five Foot Two".
Deşi nu se cunoaşte data sau locul în care se va căsători, mass-media locale sunt de părere că perioada tumultoasă prin care a trecut cântăreaţa se apropie de sfârşit. Lady Gaga şi-a reluat deja turneul ce va avea ca destinaţie şi Barcelona, unde va concerta la 14 şi 16 ianuarie, la Palau Sant Jordi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu