2.800 de ţigarete, descoperite în spătarul banchetei unui microbuz Recomandat

Vineri, 01 Februarie 2019 13:10
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit 2.800 de ţigarete de diferite mărci, ascunse în spătarul banchetei din spate a unui microbuz.

"În data de 31 ianuarie a.c., ora 20.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, N.I., în vârstă de 30 de ani, cu dublă cetăţenie (română şi R. Moldova), pasager într-un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova. În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în spătarul banchetei microbuzului, 2.400 ţigarete (140 pachete) de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Duty-Free", se arată într-un comunicat al S.T.P.F. Galaţi.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 658 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea persoanei cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu