A lovit un copil cu maşina şi a fugit Recomandat

Vineri, 13 Decembrie 2019 15:24
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accident cu fugă de la locul faptei, la Brăila. Poliţiştii brăileni l-au identificat pe un şofer la scurt timp după ce ar fi lovit o minoră cu taxiul pe care îl conducea şi ar fi părăsit locul accidentului. Astfel, în cursul zilei de joi, 12 decembrie 2019, în jurul orei19.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie împreună cu fiica sa, o minoră de 11 ani, din Brăila, ce ar fi fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au reuşit să-l identifice pe un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, la ora 08.25, în timp ce bărbatul conducea un vehicul, în regim de taxi, pe strada Deltei, dinspre strada Râmnicu Sărat, ar fi surprins-o şi accidentat-o pe minora în cauză, care s-ar fi angajat în traversarea sectorului de drum fără a se asigura corespunzător.

În urma producerii accidentului, conducătorul taxi-ului a preluat victima şi a dus-o în apropierea domiciliului acesteia, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută, fără a sesiza organele de poliţie competente. Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu