Accident rutier cu şase victime între Valea Cânepii şi Albina, din cauza unui incendiu de vegetaţie Recomandat

Luni, 18 Martie 2019 17:47
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Coliziune în serie pe DN 21, în judeţul Brăila, între localităţile Albina şi Valea Cânepii din cauza fumului de la un incendiu de vegetaţie. Cinci autovehicule, printre care se afla şi un microbuz şcolar ce transporta profesori navetişti, dar şi o platformă pentru autoturisme, au fost implicate într-un impact în lanţ în urmă căruia şase persoane au fost rănite.

"Între localităţile Valea Cânepii şi Brăila se manifesta un incendiu de vegetaţie, iar fumul afecta şi DN 21. Cinci autovehicule s-au tamponat şi unul a ieşit în afară carosabilului. Circulaţia a fost iniţal blocată, iar apoi s-a redeschis pe un singur sens. Şase persoane au fost rănite, două au fost transportate la spital, iar alte patru, printre care şi un copil, au primit îngrijiri la faţa locului", a precizat Laura Belciugan, IPJ Brăila.

Pe lângă echipajele medicale de urgenţă şi autospecialele de poliţie, la faţa locului au intervenit şi pompierii militari cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului. "În zona accidentului rutier s-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge incendiul de vegetaţie care nu a fost anunţat la dispeceratul ISU, fiind invocat de persoanele implicate în accident. La ora 16:40 incendiul de vegetaţie a fost lichidat", a precizat Ştefan Stoian, ISU Brăila.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu