ALTEX a inaugurat, la Brăila, un nou magazin care este, în premieră, şi centru de servicii Recomandat

Vineri, 28 Iunie 2019 11:33
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ALTEX România a deschis, pe 27 iunie 2019, în Brăila, cel mai mare magazin din judeţ şi cel cu numărul 101 al reţelei naţionale. Aflat pe Bulevardul Dorobanţilor, nr. 415 în Brăila (lângă Kaufland), magazinul are o suprafaţă amenajată de 4380 de metri pătraţi, din care 2450 de metri pătraţi suprafaţă construită. Noul magazin vine şi cu un nou concept, fiind primul CENTRU DE SERVICII.

Astfel, clienţii din Brăila şi din zonele din apropiere au acum mai mult decât un simplu magazin, au un veritabil centru de servicii care oferă şi un PUNCT DE SERVICE în magazin în care personalul ALTEX specializat diagnostichează produsele şi oferă rezolvare sau o rezoluţie pe loc, în funcţie de problema identificată: „Prin punctul de service în magazin reducem timpul de aşteptare pentru reparaţii asigurând pe loc diagnosticarea şi chiar, când se poate, repararea pe loc produselor importante pentru clienţii noştri precum telefoane, laptop-uri, televizoare sau electrocasnice mici. Serviciul de SERVICE ÎN MAGAZIN nu se limitează la produsele aflate în garanţie, ci vine în întâmpinarea nevoii tuturor clienţilor care caută rapid o soluţie pentru curăţare, upgrade sau reparare”, explică Daniel Ştirban, Director General, ALTEX Service Center.

De la electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia, ALTEX România şi-a extins în prezent gama de produse având oferte competitive şi pe piaţa de voiaj, sport şi vacanţă, auto, cosmetice-îngrijire personală, bebeluşi-copii sau băuturi calde şi reci (apă, cafea, sucuri, ceai).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu