Asigurare tip Carte Verde falsă, depistată la P.T.F. Galaţi rutier Recomandat

Luni, 27 Mai 2019 15:44
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier efectuează cercetări în cazul unui cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră o asigurare tip Carte Verde falsă.

"La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul ucrainean, K.R., în vârstă de 42 ani, conducând un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor marca Mercedes şi o remorcă marca Schmitz, înmatriculat în Ucraina. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip Carte Verde prezentată la control, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, acesta fiind fals", se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu