Asistent medical din Brăila, răpus de noul coronavirus Recomandat

Vineri, 06 Noiembrie 2020 15:20
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un nou cadru medical este ucis de noul coronavirus. Este vorba despre un asistent de la Spitalul de Urgenţă din Brăila. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, era asistent la Radiologie.

Boala s-a agravat şi colegii s-au chinuit să îl salveze, dar a murit în secţia de terapie COVID a spitalului brăilean. „Colegul nostru care a fost asistent pe radiologie a decedat ieri (n.r. - joi, 05 noiembrie 2020) după o lungă suferinţă, fiind în terapie intensivă după o lungă suferinţă cu SARS-CoV-2 de mai bine de 2 săptămâni. Nu cred că s-a infectat de la bolnavi pentru că ei purtau echipament de protecție, cel mai probabil infecţia a fost comunitară“, a declarat dr. Delia Râșnoveanu, director Spitalul de Urgenţă Brăila.

Asistentul lucra de 25 de ani în sistemul sanitar. A lăsat în urmă o soţie şi o fiică încă minoră. Este al doilea cadru medical ucis de noul coronavirus în Brăila, primul fiind o doctoriţă, medic de familie, care a murit acum câteva luni la Brăila, subiect despre care cotidianul nostru a relatat în articolul „Primul cadru medical din Brăila ucis de COVID-19“.

Sursa foto: Facebook - Corneliu Istrate

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu