Autoturism fără drept de circulaţie în România, depistat de poliţiştii de frontieră Recomandat

Marți, 11 Decembrie 2018 17:09
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi au depistat un bărbat în trafic, conducând un autoturism care nu avea drept de circulaţie în România.

"În data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în municipiul Brăila o autoutilitară marca Iveco, care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare suedeze, fiind condusă de cetăţeanul român, D.I., în vârstă de 21 de ani. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu avea drept de circulaţie în România, fiind suspendat din circulaţie din data de 27.11.2018", se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu