Autoturism radiat din circulaţie, descoperit în trafic de poliţiştii de frontieră Recomandat

Miercuri, 02 Decembrie 2020 13:56
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul român S.O., în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism marca Nissan, înmatriculat în Belgia.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, poliţiştii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia din data de 09.11.2020.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu