Autoturism radiat din circulaţie de doi ani, descoperit în trafic de poliţiştii de frontieră gălăţeni Recomandat

Miercuri, 16 Septembrie 2020 13:01
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean ucrainean care a fost depistat conducând un autoturism neînmatriculat.

„În ziua de 15 septembrie a.c, în jurul orei 09.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul ucrainean C.M., în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism marca Honda CR-V, înmatriculat în Lituania. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul din Germania, plătind suma de 500 de euro. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport nu figura ca fiind înmatriculat“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu