Autoutilitară căutată de autorităţile italiene, depistată în Albiţa Recomandat

 
Miercuri, 16 Mai 2018 01:35
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră o autoutilitară marca Nisssan condusă de un cetăţean român şi căutată pentru confiscare de autorităţile italiene.
"În ziua de 14 mai 2018, în jurul orei 19:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţeanul român B.C.I., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza judeţului Braşov, conducând o autoutilitară marca Nissan. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că autoutilitara figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de autorităţile din Italia. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoutilitara marca Nissan de la un cetăţean român, la sfârşitul anului trecut, plătind suma de 6.000 euro şi nu are cunoştinţă despre faptul că aceasta este furată sau implicată în vreun litigiu", se arată în comunicatul I.T.P.F. Iaşi.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoutilitara, în valoare de 23.000 lei, a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu