Băuţi şi fără permis, au făcut accidente pe bandă rulantă în judeţ, într-o singură zi Recomandat

Joi, 12 Iulie 2018 16:02
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au fost sesizaţi, la data de 11 iulie 2018, în jurul orei 11:40, cu privire la producerea unui accident rutier, în apropiere de intrarea în comuna Priponeşti, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări a reieşit că un bărbat de 71 ani, din localitate, a condus atelajul hipo pe un drum de exploataţie agricolă şi, ajungând la intersecţia cu D.E. 581, nu s-a asigurat la pătrunderea pe şosea şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 31 ani. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului din atelajul hipo care, fiind testat alcoolscop, a prezentat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infraţiunii de vătămare coroprală din culpă.
În aceeaşi zi, în jurul orei 18:05, şi poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Tîrgu Bujor au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza comunei Măstăcani. Un tânăr de 24 ani a condus autoturismul pe D.J. 242 şi, în momentul în care a semnalizat schimbarea direcţiei de mers către stânga, a fost lovit de autoturismul aflat în spate şi care se angajase în depăşirea sa. Conducătorul auto al acestuia din urmă, un bărbat de 27 ani, a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat rănirea unei tinere de 20 ani, pasageră în primul dintre ele. În cauză se desfăşoaă cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.
În alt caz, poliţiştii Secţiei 6 Rurală Tecuci au oprit în trafic, în jurul orei 19:15, pe D.J. 241A, pe raza comunei Gohor, un autotuirsm condus de un bărbat de 44 ani. Cu ocazia verificării documentelor conducătorului auto, poliţiştii au constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce, motiv pentru care au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu