Brăila: Au schingiuit pisici apoi le-au aruncat pe firele de sub un pod CFR (VIDEO) Recomandat

Luni, 24 August 2020 16:58
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bietele animale au murit strangulate. Faptele extrem de crude s-au petrecut la Brăila. Alarma a fost dată după ce un bărbat a fost văzut cum târâia după el două pisici legate cu sârmă pe care le-a aruncat de pe un pod de cale ferată. Iniţial un minor ar fi fost cel care a prins şi schingiuit animalele. Iubitorii de animale, alertaţi de postările de pe un site de socializare, au mers să scape pisicile, dar până le-au găsit, acestea erau moarte.

„Un minor le-a chinuit în casă la el pe motiv că i-au intrat în casă, le-a sugrumat, le-a spânzurat. Apoi le-a dat altuia care are vreo 40 de ani, aşa legate cu sârmă cum au fost chinuite, să le arunce de pe pod. Dacă pisicuţele alea, în casă, cât au fost chinuite până să fie aruncate, mai aveau o şansă, o mică şansă să trăiască, asta a fost pierdută din start când au fost aruncate de pe pod şi s-au sugrumat în liniile de la calea ferată unde au rămas atârnate“, povestea plină de revoltă Georgeta Olaru, una dintre brăilencele care au încercat să salveze animalele.

Poliţiştii de la transporturi au făcut demersurile pentru a putea da jos cele două cadavre ale pisicilor fără a se încurca circulaţia feroviară. Deocamdată, doar unul dintre făptaşi are dosar penal. „Poliţiştii de la transporturi au fost sesizaţi că două pisici decedate sunt atârnate pe raza municipiului Brăila de un cablu ce susţine firele de contact ale CFR. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii sprijiniţi de jandarmi au reuşit să identifice un bărbat de 42 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea faptei“, a precizat Laura Belciugan, IPJ Brăila.

În acest caz, poliţiştii au întocmit deocamdată dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere cu intenţie a animalelor privindu-l pe bărbatul de 42 de ani, care a fost văzut aruncând animalele, dar ancheta continuă pentru a se stabili şi partea de vină a minorului.

Sursa video: Facebook - Georgeta Olaru

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu