Brăila: Traficanţi de droguri şi de persoane, prinşi de DIICOT (FOTO) Recomandat

Joi, 11 Februarie 2021 09:51
Publicat în Regional

Trei persoane au fost reţinute şi alte trei sunt cercetate sub control judiciar, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila. S-au efectuat 7 percheziţii la imobilele folosite de 11 membri ai unei grupări care, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi comis infracţiuni de trafic de droguri şi trafic de persoane.

Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi constituit un grup infracţional organizat, ar fi efectuat operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi ar fi exploatat sexual o minoră, în municipiul Brăila. În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate 70 de grame de haşiş, 140 de grame de substanţă vegetală marunţită, de culoare verde, 13 grame de substanţă pulverulentă, albă, 3 ţigarete confecţionate artizanal şi 7 telefoane mobile -» vezi galeria de imagini! ↓

În urma probatorului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi, de 38 şi 29 de ani, precum şi faţă de o femeie, de 38 de ani. Pentru alţi trei tineri, de 17, 21 şi 26 de ani, a fost dispusa măsura controlului judiciar.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu