Brăila: Urmăriţi, prinşi de poliţişti şi trimişi după gratii Recomandat

Vineri, 07 Iunie 2019 13:19
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii brăileni i-au depistat pe raza judeţului, pe trei brăileni, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Traian l-au depistat pe raza localităţii Silistraru, pe un consătean, în vârstă de 36 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la dată de 06 iunie 2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 2 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Totodată, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru l-au depistat pe rază satului Spiru Haret, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comună Viziru, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la dată de 06 iunie 2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat pe satului Olăneasca, pe un sătean, în vârstă de 34 de ani, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la dată de 04 iunie 2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 11 luni şi 20 de zile pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Cei trei brăileni a fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu