Brăilean cu permis de conducere necorespunzător, depistat la volanul unui tractor neînmatriculat Recomandat

Joi, 25 Februarie 2021 13:31
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un ansamblu rutier format dintr-un tractor şi o remorcă, ambele neînmatriculate şi fără a deţine un permis de conducere corespunzător.

„În data de 24 februarie a.c., în jurul orei 12.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe DJ 212, la ieşirea din localitatea Chiscani, un ansamblu rutier format dintr-un tractor marca John Deere şi o remorcă ce nu aveau aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de brăileanul R.S., în vârstă de 62 de ani. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus, iar tractorul şi remorca ataşată nu sunt înregistrate sau înmatriculate“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu