FOTO/VIDEO | Brăileni reţinuţi pentru trafic şi consum de droguri de mare risc (UPDATE) Recomandat

Miercuri, 23 Octombrie 2019 15:57
Publicat în Regional

UPDATE: Cei trei brăileni au fost prezentaţi instanţei, în cursul zilei de miercuri, 23 octombrie 2019, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc. Aceştia au fost plasaţi în arestul IPJ Galaţi.

.......................................................................................................

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Galaţi au efectuat 7 percheziţii, pe raza municipiului Brăila, în urma cărora au ridicat mai multe doze de droguri de mare risc. Trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de mare risc au fost reţinute pentru 24 de ore.

"La data de 22 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galaţi au efectuat şapte percheziţii, pe raza municipiului Brăila, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de mare risc. În urma acestor activităţi, au fost ridicate 17 doze de cocaină, în greutate totală de 13,7 grame, un grinder metalic ce conţinea substanţe vegetale mărunţite, cu aspect de muguri, 10.500 de euro, 12.500 de lei şi 300 de franci elveţieni, precum şi 10 telefoane mobile. Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna noiembrie 2018, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 46 de ani, toţi din municipiul Brăila, ar fi constituit un grup infracţional care avea ca activitate traficul şi consumul de droguri de mare risc, respectiv cocaină, pe raza municipiilor Galaţi şi Brăila", potrivit unui comunicat al BCCO Galaţi.

Cei trei au fost reţinuţi, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi S.A.S. din cadrul I.P.J. Brăila. De asemenea, la activităţi au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Galaţi şi I.J.J. Brăila.

FOTO/VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu