Bulgar, prins la frontieră cu bagajele burduşite cu tutun pentru narghilea Recomandat

Luni, 15 Aprilie 2019 16:25
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu inspectorii vamali au descoperit, în bagajele unui cetăţean bulgar, 35 kg de tutun aromat pentru narghilea.

"La sfărşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la intrarea în ţară, cetăţeanul bulgar Z.V., în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz marca Fiat, înmatriculat în Bulgaria. La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în bagajele bărbatului, cantitatea de 35 pachete cu tutun aromat pentru narghilea, de provenienţă Emiratele Arabe Unite, în greutate totală de 35 kilograme", se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (S.T.P.F.) Galaţi.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare de 5.250 de lei, şi sancţionarea contravenţională a persoanei în cauză cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu