CARNAGIU: Accident rutier grav cu 7 morţi; un camion, un autoturism şi o ambulanţă s-au ciocnit (REGIONAL) Recomandat

Marți, 01 Februarie 2022 09:09
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost un carnagiu pe şoselele din judeţul Iaşi. În dreptul localităţii Bălţaţi, sat Sarca, 7 persoane au murit după ce s-a produs un accident rutier deosebit de grav. În evenimentul rutier au fost implicate 3 autovehicule, adică un camion, o ambulanţă şi un microbuz, notează bzi.ro.

"Un accident rutier s-a produs în localitatea Sârca din comuna Bălţaţi. În accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, cu posibil 7 persoane inconştiente şi 1 ambulanţă SAJ cu un pacient. La locul intervenţiei au fost alocate, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de Autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi un echipaj de prim ajutor de la Iaşi, dar şi două ambulanţe SAJ Iaşi", au explicat reprezentanţii ISU Iaşi.

6 persoane din microbuzul implicat în accidentul rutier au decedat. A 7-a persoană este şoferul camionului.

"În această dimineaţă, în jurul orei 6.40, am fost sesizaţi despre faptul că pe DN 28, în afara localităţii Sârca, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omeneşti. Din cercetările efectuate pâmă în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate trei vehicule, respectiv un autocamion, o ambulanţă şi un autovehicul. În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, iar pentru o parte dintre acestea a fost constatat decesul. În prezent, la faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie rutieră care efectuează cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul şi acţionează pentru fluidizarea traficului rutier", au precizat autorităţile.

LIVE VIDEO AICI: https://www.facebook.com/bzilive/videos/1543787242674302

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu