Competiție Națională de Descarcerare la Brăila (FOTO) Recomandat

Luni, 17 Iunie 2019 14:46
Publicat în Regional

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" al judeţului Brăila a organizat, în perioada 12 - 14 iunie 2019, Competiția Națională de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza a II-a - zonă, la care au participat echipele reprezentative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București - Ilfov, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Neron Lupașcu" al județului Buzău, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Eremia Grigorescu" al județului Galați, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Delta" al județului Tulcea, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Anghel Saligny" al județului Vrancea şi Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dunărea" al județului Brăila.

Competiția cuprinde două probe, descarcerare din vehicule și acordarea primului ajutor calificat. Scenariile celor două probe au fost elaborate de colective de instructori/ofiţeri coordonatori din cadrul centrelor de pregătire ale IGSU, în care au fost cooptați și medici din cadrul UPU-SMURD. Acestea au fost comunicate participanților înainte de începerea probelor.

Această competiție se dorește a fi o platformă de învățare și de testare a deprinderilor, printr-o evaluare strictăiar participanții sunt încurajați să-și autoevalueze propriile practici și tehnici.

La finalul competiţiei, clasamentul pe cele două probe a arătat astfel:

Proba "DESCARCERARE DIN VEHICULE"

Locul I - Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București - Ilfov;

Locul II - Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Neron Lupașcu" al județului Buzău;

Locul III - Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Anghel Saligny" al județului Vrancea.

Proba "ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT"

Locul I -  Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București - Ilfov;

Locul II - Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dunărea" al județului Brăila;

Locul III - Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Neron Lupașcu" al județului Buzău.

Echipajul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București - Ilfov, clasat pe primul loc la ambele probe, va participa la faza a III-a - națională care va fi organizată în municipiul Craiova.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu