Cu merţanu' radiat de anul trecut, prins la ieşire din Galaţi Recomandat

Joi, 02 Februarie 2023 16:34
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Galaţi Rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care a fost depistat conducând un autoturism neîmatriculat.
Astfel, în ziua de 01 februarie 2023, în jurul orei 18.30, în Punctul Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Belgia.
La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză şi la starea de înmatriculare, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de către autorităţile din Belgia, începând cu data de 09.12.2022.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu