Dealeri de "iarbă", prinşi în flagrant Recomandat

Joi, 30 Septembrie 2021 10:16
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La 27 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa împreună cu procurorii DIICOT au surprins în flagrant  delict doi tineri, din Tulcea, care deţineau şi transportau, în vederea comercializării, substanţe cu proprietăţi psihoactive.
Asupra celor doi au fost depistate 62 pliculeţe care conţineau resturi vegetale, 2 ţigarete confecţionate artizanal şi 3 telefoane mobile. Cei doi tineri, de 24 ani, respectiv 25 ani din Tulcea, au fost reţinuţi în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 ore de procurorii D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Tulcea.
La 28 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au surprins în flagrant doi bărbaţi, asupra cărora au fost găsite 26 pliculeţe cu fragmente vegetale sau urme de fragmente vegetale.
Cei doi bărbaţi, de 28 ani, respectiv 32 ani, ambii din Tulcea, au fost reţinuţi în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 ore de procurorii D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Tulcea.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada 2020 – 2021, cei 4 bărbaţi au comercializat produse cu efecte psihoactive tinerilor de pe raza mun. Tulcea.
Tribunalul Tulcea a emis pe numele celor 4 bărbaţi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru infracţiunea de efectuarea de operaţiuni cu substanţe noi cu efecte psihoactive.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
De asemenea, la acţiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea şi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Tulcea şi Poliţiei Oraşului Isaccea, informează IPJ Tulcea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu