Decathlon a inaugurat primul magazin din Brăila (FOTO) Recomandat

Joi, 03 Septembrie 2020 19:17
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Retailerul de articole sportive, Decathlon, a inaugurat, joi, 03 septembrie 2020, primul său magazin din Brăila, la Brăila Mall. Magazinul, de peste 2.000 mp, pune la dispoziţie clienţilor mii de articole şi echipamente destinate practicării a zeci de sporturi precum fitness, fotbal, handbal, baschet, alergare, tenis de câmp şi tenis de masă, badminton, ciclism, vânătoare, pescuit, înot, drumeţie, dar şi pentru sporturi precum box, dans sau arte marţiale.

WhatsApp Image 2020 09 03 at 19.15.06

„Magazinul Decathlon Brăila respectă formatul unic al tuturor unităţilor noastre - Regăsirea tuturor sporturilor sub acelaşi acoperiş, incluzând o gamă variată de produse din gamele esenţiale, la un raport excelent calitate-preţ, astfel încât să răspundem cât mai multor preferinţe în materie de sport. În plus, am încercat să venim în întâmpinarea apetitului local pentru sport şi a pasiunilor comunităţii de aici, asigurând o disponibilitate ridicată a stocurilor pentru articolele pentru pescuit, activitate preferată în mod deosebit de comunitatea locală şi pentru faptul că oraşul este traversat de Dunăre“, a spus Andra Mugioiu, directorul magazinului Decathlon Brăila.

WhatsApp Image 2020 09 03 at 19.15.02

În cadrul evenimentului, care a reprezentat totodată prima deschidere de magazin Decathlon din acest an, au fost prezenţi reprezentanţi ai companiei, dar şi oficialităţi locale, care împreună au tăiat panglinca la inaugurarea celui de-al 28-lea magazin Decathlon din România.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu