Depistat la volan cu permis necorespunzător, la Vlădeşti Recomandat

Miercuri, 19 Octombrie 2022 14:49
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.
Astfel, în data de 18 octombrie 2022, în jurul orei 06.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Vlădeşti - judeţul Galaţi, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul şi o remorcă, înmatriculate în România, condus de un bărbat, în vârstă 34 de de ani.
Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere pe care nu se afla inscripţionată categoria corespunzătoare necesară conducerii ansamblului rutier respectiv.
În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu permis de conducere necorespunzător categoriei vehiculului respectiv.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu