Depistat la volan sub influenţa alcoolului, a refuzat testarea Recomandat

Luni, 18 Octombrie 2021 14:43
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român, depistat conducând un autoturism, în stare de ebrietate. Persoana în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 33 de ani. Colegii noştri au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi, unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă «Sf. Apostol Andrei» din Galaţi, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, unde, de asemenea, a refuzat recoltarea“, potrivit ITPF Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu