Dosarele X de Brăila: Un obiect metalic neidentificat, căzut din cer, i-a distrus balconul unei brăilence Recomandat

Marți, 05 Martie 2019 18:36
Publicat în Regional

Polițiștii brăileni anchetează, acum, un caz ciudat, de distrugere, după ce o brăileancă a reclamat că un obiect metalic neidentificat (vezi galeria FOTO) ar fi căzut din cer, însoţit de o bubuitură puternică, şi i-ar fi găurit acoperișul balconului, aflat la parter, şi faţada acestuia. Totul s-a întâmplat în cartierul brăilean Obor, unde acum oamenii își dau cu părerea despre ce ar putea fi acel obiect și de unde ar fi căzut. 

"Pare grea bucata asta metalică, eu știu, ținând cont de ce stricăciuni a făcut poate a căzut de sus. Nu cred că de pe bloc, deoarece nu se fac niciun fel de lucrări, aș cunoaşte, eu stau la etajul 4. O fi căzut din cer, cine știe de unde", se miră un vecin. Altul are o altă teorie. "O fi vreo bucată căzută de la un avion, de la un satelit, ceva căzut oricum de sus tare", spune un alt vecin. 

Cum vis-a-vis de bloc trece calea ferată, și trenul este luat în colimator. "Să fi fost vreo bucată luată de vânt, că bate tare, de la vreun tren. Deși, dacă ma uit mai bine, poate a căzut de sus, de la mare înălțime, nu cred că e avion, dar poate o fi căzut dintr-un elicopter", crede o locatară. Nu lipsesc nici opiniile legate de vreo faptă intenţionată. "O fi aruncat cineva de pe bloc asta, așa ca glumă proastă, copii sau altceva, cine știe", crede alt locatar. 

Deocamdată, bucata metalică a ajuns în posesia poliţiştilor. "Un obiect metalic a căzut pe acoperişul balconului unei locuinţe provocându-i distrugeri. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi a stabilirii împrejurărilor în care a avut loc fapta", a precizat Laura Belciugan, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Brăila. 

Totodată, polițiștii vor afla și care este natura bucății metalice, care cântărește câteva zeci de kilograme şi care a dus la apariţia acestei situaţii destul de bizare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu