Fără permis, prins conducând un moped neînmatriculat Recomandat

Miercuri, 23 Septembrie 2020 11:25
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un moped neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere.

„În data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi l-au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa, pe gălăţeanul C.I., în vârstă de 62 ani, care conducea un moped marca Piaggio. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mopedul  nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu