Firme din Bulgaria, Italia şi România se bat la licitaţia pentru construirea Drumului Expres Brăila - Galaţi Recomandat

Duminică, 03 Mai 2020 10:31
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, pe data de 29 aprilie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului  "Proiectare şi Executie „Drum Expres Brăila - Galaţi”.

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi: SC Arcada Company SA Galaţi, Asocierea Astaldi SpA (Italia) – Tancrad SRL Galaţi, Asocierea Mavgo Holding SRL, jud. Neamţ - SC Aqua Parc SRL (Slobozia)- SC BDU Maxi Construct SRL (Bucureşti) – Hydrostroy AD (Bulgaria), Rizzani de Eccher SpA (Italia) şi Asocierea SA&PE Construct SRL (Bacău) - SC Spedition UMB SRL (Bacău) – SC Tehnostrade SRL (Bacău).

Lungimea estimată a traseului este de aproximativ 11 km., iar valoarea estimată a contractului este de 530.312.447,16 lei fără TVA.

Durata contractului este de 94 luni şi cuprinde 10 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora. Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

Conform Master Planului de transport, drumul expres, ar putea purta indicativul DX6 şi  va racorda  zona de nord a municipiului Brăila, cu actualul proiect al şoselei parte din proiectul noului Pod peste Dunăre de la Brăila, care se află în prezent în execuţie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu