Florentina, o fetiţă de trei anişori cu leucemie, surprinsă de spiriduşii lui Moş Crăciun Recomandat

Joi, 22 Decembrie 2022 11:09
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Naşterea Domnului reprezintă pentru noi toţi motive de bucurie şi speranţă în suflet că ziua de mâine va aduce mai multă linişte, prosperitate şi sănătate pentru cei dragi. Cu sprijinul jandarmilor tulceni, Crăciunul acesta va fi unul cu bucurie şi zâmbete pentru Florentina, o fetiţă de trei anişori, care îşi trăieşte copilăria mai mult prin spital, pentru că micuţa a fost diagnosticată cu leucemie, familia fiind nevoită să facă multe drumuri la Institutul Clinic Fundeni pentru tratament. Încă din toamna acestui an, jandarmii au aflat de povestea Florentinei şi au ajutat la strângerea de donaţii pentru a sprijini familia greu încercată.

"Tocmai pentru că fetiţa are un sistem imunitar slăbit, mama acesteia ne-a rugat să o protejăm purtând măşti de protecţie în timpul vizitei. Pentru că Florentina mai are o surioară în vârstă de 5 ani, Moş Crăciun a îndesat în sacul lui mai multe jucării, cărţi de poveşti, rechizite, dulciuri şi hăinuţe. Moş Crăciun a fost primit cu un pahar de lapte, fursecuri, colinde şi multă nerăbdare, iar jandarmii, spiriduşii moşului, au fost bucuroşi să îndeplinească misiunea de Crăciun – să aducă zâmbete acolo unde viaţa a adus multe încercări unei familii. Bucuria şi emoţia copiilor a fost cea mai mare răsplată, însă dorinţa jandarmilor este ca Florentina să se poată bucura de viaţă, joacă şi iubire alături de surioară şi părinţi", transmite Jandarmeria Tulcea.

Această acţiune de suflet a fost posibilă prin implicarea voluntară a jandarmilor tulceni, care au acceptat provocarea Jandarmeriei Argeş de a aduce fericirea pe chipul unor copii în prag de sărbători şi au preluat Ştafeta Faptelor Bune. În continuare, Jandarmeria Tulcea va lansa către alte instituţii din ţară provocarea de a accepta Ştafeta Faptelor Bune, sperând astfel să motiveze cât mai multe persoane să ofere ajutor celor care au cu adevărat nevoie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu