Frumuşiţa: Depistat la volan, cu permis necorespunzător Recomandat

Joi, 13 Octombrie 2022 15:30
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut, nu îi dădea dreptul.
Astfel, în data de 12 octombrie 2022, în jurul orei 17.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe D.J. 261, în localitatea Frumuşiţa, judeţul Galaţi, un cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, care conducea un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, ambele înmatriculate în România.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii  de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine un permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul rutier condus.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu