Gălăţean băut, lovit pe trecere la Fălticeni Recomandat

Vineri, 11 Decembrie 2020 09:50
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La 09.12.2020, ora 17:10, un bărbat de 30 ani din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe str. Sucevei din municipiul Fălticeni, din direcţia Roman către Suceava, a accidentat pe un bărbat de 57 ani, domiciliat în sat./com. Movileni, judeţul Galaţi care s-a angajat în traversarea drumului din partea dreaptă spre stânga, pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată în mod corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipiului Fălticeni şi nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-a prelevat o probă de sânge la Spitalul Mun. Fălticeni. Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-a recoltat o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipiului Fălticeni

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "vătămare corporală din culpă". (Sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu