Galaţi: La volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat Recomandat

Marți, 22 Martie 2022 12:43
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean din Republica Moldova care conducea un ansamblu rutier, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

"În data de 22 martie a.c., în jurul orei 00,40, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un ansamblu rutier, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 37 de ani. Cu ocazia efectuării formalităţilor de control, conducătorul auto a prezentat pe lângă documentele de trecere a frontierei şi o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată de către Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, care nu mai avea valabilitate", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Întrucât persoana are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu